Το δικό μου Σχολείο

Αυτά είναι τα σχολικά τμήματα στη Μεσσηνία που είναι σε αναστολή λόγω covid-Kλείνει και άλλο τμήμα στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας

Σε 11 σχολεία της Μεσσηνίας έχουν τεθεί σε προσωρινή αναστολή τμήματά τους λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας. Από αυτά τα δύο, το 7ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας έχουν κλείσει εξ ολοκλήρου.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κλείσει και άλλο τμήμα της Β’ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή. Για το θέμα έχει ενημερωθεί το Υπουργείο και αναμένεται τις επόμενες ώρες και η επίσημη ανακοίνωση από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού θα επιστρέψουν και πάλι στα θρανία την προσεχή εβδομάδα αφού η αναστολή λήγει την Παρασκευή 4 Ιουνίου. Όσον αφορά στο 1ο Γυμνάσιο, του οποίου η αναστολή λειτουργίας λήγει στις 10 Ιουνίου, ίσως δεν επιστρέψουν ξανά για φέτος στα θρανία τους οι μαθητές, αφού στις  11 Ιουνίου ολοκληρώνεται για τα Γυμνάσια η φετινή σχολική χρονιά. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές, των οποίων τα τμήματα έχουν τεθεί σε αναστολή, κάνουν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης. Μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου πάντως, θα έχουν επιστρέψει στη δια ζώσης εκπαίδευση οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άριος. Να υπενθυμίσουμε ότι για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία η φετινή σχολική χρονιά ολοκληρώνεται στις 25 Ιουνίου.

Μαίρη Περδικέα

 

Αυτά είναι τα σχολικά τμήματα στη Μεσσηνία που είναι σε αναστολή λόγω covid-Kλείνει και άλλο τμήμα στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας
To Top