ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κίνηση στην Καλαμάτα από τους επισκέπτες του τριημέρου

Πρόγευση καλοκαιριού η αυξημένη κίνηση, με τους επισκέπτες να επιλέγουν τη Μεσσηνία για το πρώτο τριήμερο μετά την καραντίνα

Διανύουμε το πρώτο τριήμερο μετά την καραντίνα και τον εγκλεισμό, και πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν τη Μεσσηνία για να περάσουν ευχάριστα και να χαλαρώσουν μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για όλους μας. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην παραλιακή οδό Ναυαρίνου και στα καταστήματα που βρίσκονται κατά μήκος αυτής, τόσο χθες βράδυ, με πολλούς να επιλέγουν τη βραδινή τους έξοδο στην παραλία, όσο και σήμερα, με την πλειονότητα του κόσμου να κατακλύζει την ακρογιαλιά  από το πρωί για μπάνιο, καφέ και φαγητό.

Αρκετοί επισκέπτες βρίσκονται στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας κι έχουν ανεβάσει αισθητά την κίνηση, σε μία “πρόβα τζενεράλε” για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Τα ξενοδοχεία έχουν αρκετές κρατήσεις και την Τρίτη που θα γίνει ο απολογισμός θα παρουσιάσουμε επίσημα στατιστικά στοιχεία.
Βέβαια το τριήμερο αυτό ήρθε κάπως πρόωρα, βάσει των όσων έχουν προηγηθεί και της καραντίνας που υπήρχε και ακόμα είναι σε ισχύ για τους τουρίστες άλλων χωρών και αποτελεί κυρίως μια ψυχολογική ανάσα, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους, που είδαν μετά από 3 μήνες να έρχονται έσοδα στις ταμειακές μηχανές τους
Το Σάββατο το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αυξημένη τις ώρες αιχμής, ενώ τα καφέ και τα καταστήματα εστίασης γέμισαν από κόσμο. Στη συνέχεια αρκετός κόσμος επέλεξε και τα μπαρ για ποτό.

Να σημειωθεί ότι αυξημένη επισκεψιμότητα έχει και η Δυτική Μάνη, με την Καρδαμύλη να έχει την τιμητική της.

To Top