Τουρισμός

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Θερμή υποδοχή των τουριστών από Στοκχόλμη-Πρώτη πτήση για φέτος από Σουηδία

Αφίχθη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», η πρώτη για τη φετινή τουριστική περίοδο πτήση από Στοκχόλμη, μεταφέροντας 69 επιβάτες.

Η προγραμματισμένη πτήση της Scandinavian Airlines ανοίγει επί της ουσίας για τη νέα περίοδο την αεροπορική «γραμμή» με τη Σουηδία με τακτικές συνδέσεις με την Καλαμάτα. Σημειώνεται ότι η εν λόγω αεροπορική εταιρεία συνέδεε μέχρι πέρυσι την Καλαμάτα με τον Όσλο.

αερο Grid 26 02

Οι 69 πρώτοι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, παρέλαβαν τοπικά προϊόντα και έντυπο τουριστικό υλικό, ενώ σχηματίστηκε υδάτινη αψίδα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Τους επισκέπτες καλωσόρισαν ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας, Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθανάσιος Μιχελόγγονας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπυρίδων Τζινιέρης και η Αερολιμενάρχης Βιβή Βλάχου, οι οποίοι και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για αυξημένη επισκεψιμότητα τη φετινή τουριστική περίοδο.

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Θερμή υποδοχή των τουριστών από Στοκχόλμη-Πρώτη πτήση για φέτος από Σουηδία

Δημοφιλέστερα

To Top