ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aεροδρόμιο Καλαμάτας: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν στη Σουηδία με πλαστά διαβατήρια

Συνεχίζονται στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας οι συλλήψεις αλλοδαπών που με πλαστές ταυτότητες ή διαβατήρια επιχειρούν να ταξιδέψουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες χρησιμοποιώντας ως πύλη εξόδου το Αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Χθες (15.9.2017) το μεσημέρι, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις αλλοδαποί (δύο γυναίκες και δύο άνδρες, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Συρίας, 22χρονος και 38χρονη, ένας 50χρονος, υπήκοος Ιράν και μία 30χρονη, υπήκοος Αφγανιστάν, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για την Στοκχόλμη Σουηδίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ 38ΧΡΟΝΗΣ

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) διαβατήρια Αρχών Συρίας και Γαλλίας, αντίστοιχα, ενώ η 38χρονη συνόδευε και τα δύο ανήλικα τέκνα της, για τα οποία υπέδειξε διαβατήρια Αρχών Συρίας, που ήταν επίσης πλαστά και κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Aεροδρόμιο Καλαμάτας: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν στη Σουηδία με πλαστά διαβατήρια
To Top