ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε Κυριακή και μια σύλληψη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Συνελήφθη 22χρονος με πλαστό διαβατήριο

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ- ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ

Συνελήφθη, χθες (25.2.2018) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε ένα Διαβατήριο Αρχών Αυστρίας, το οποίο κατασχέθηκε.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη σύλληψη– η πρώτη έγινε την προηγούμενη Κυριακή 18/2– που συλλαμβάνεται αλλοδαπός με πλαστό διαβατήριο.
Επρόκειτο για έναν 28χρονο Πακιστανό, ο οποίος, μέσω του Αεροδρομίου Καλαμάτας, θα ταξίδευε με την πτήση για Μόναχο με διαβατήριο όμως που άνηκε σε άλλο πρόσωπο.

Και η σύλληψη της προηγούμενης Κυριακής αφορούσε την πτήση για Μόναχο, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τώρα που ξεκίνησαν για φέτος οι αεροπορικές συνδέσεις με ευρωπαϊκές πόλεις, θα παρουσιαστούν και άλλα περιστατικά ατόμων που θα επιχειρήσουν παρανόμως να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Κάθε Κυριακή και μια σύλληψη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Συνελήφθη 22χρονος με πλαστό διαβατήριο
To Top