Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ, τέλος η σεζόν για Σιμόες

Καιρό είχε να «χτυπήσει την πόρτα» της ΑΕΚ ένας μυϊκός τραυματισμός. Ο Γεβγέν Σάκχοφ έχει θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δεξιό τετρακέφαλο, όπως έδειξε η μαγνητικη τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, καθώς είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουκρανός ξεκίνησε θεραπεία, ενώ αύριο αναχωρεί για την πατρίδα του, αφού ο τραυματισμός του, σε συνδυασμό με το ρεπό που έχουν οι παίκτες το Σαββατοκύριακο (27/28 Μαρτίου), του έδωσε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει λίγες μέρες παραπάνω άδεια.

Ο Σάκχοφ έχει να δει τη σύζυγό του περίπου οκτώ μήνες, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τη θεραπεία με δικό του φυσικοθεραπευτή ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Στην Πορτογαλία ο Σιμόες

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Αντρέ Σιμόες, όπου εξετάστηκε από δικό του γιατρό, για να διαπιστωθεί η πρόοδος στο πρόβλημα που έχει με το οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Παρότι διαπιστώθηκε μικρή βελτίωση, είναι ακόμα νωρίς για να προσδιοριστεί το διάστημα για πλήρη επανένταξη, γεγονός που περιορίζει τις πιθανότητες να προλάβει να ξαναπαίξει μέσα στην τρέχουσα περίοδο.

Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο και τον Τσιγκρίνσκι, συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματά τους. Ο πρώτος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μπει την επόμενη εβδομάδα και να είναι παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό (4/4, 19:30), ενώ τα πράγματα για τον «Τσίγκρι» είναι πιο δύσκολα και μάλλον πάει για αργότερα.

Έτσι από τις προπονήσεις της ΑΕΚ μέχρι και την επόμενη Δευτέρα θα απουσιάζουν 15 ποδοσφαιριστές, οι τέσσερις τραυματίες και οι ένδεκα διεθνείς: Σβάρνας, Μάνταλος, Μπακάκης (Ανδρών), Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Σαρδέλης (Ελπίδων), Κρίστιτσιτς (Σερβία), Νεντελτσεάρου (Ρουμανία), Ανσαριφάρντ (Ιράν), Μιτάι (Αλβανία), Γκαρσία (Τρίνινταντ και Τομπάγκο).

Πηγή:ΑΠΕ

ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ, τέλος η σεζόν για Σιμόες
To Top