Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι Κροάτες στέλνουν τον Βίντα στην Ένωση

Δημοσίευμα από την Κροατία φέρνει την ΑΕΚ “αγκαλιά” με τον Ντομαγκόι Βίντα, τον 33χρονο Κροάτη στόπερ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “germanijak.hr” αναφέρει πως ο Βίντα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Και σημειώνει: “Αν όλα πάνε καλά, ουσιαστικά, όλα έχουν συμφωνηθεί, ο αμυντικός θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα”.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης: “Τον Ιούνιο έληξε το συμβόλαιο του Βίντα με την Μπεσίκτας, όπου που πέρασε περισσότερα από 4 χρόνια ερχόμενος από τη Ντιναμό Κιέβου. Αν και οι Τούρκοι ήθελαν να τον κρατήσουν, ο Βίντα χρειαζόταν μία νέα πρόκληση στην καριέρσα και στα 33 τη βρήκε στην Αθήνα και την ΑΕΚ”.

Το ρεπορτάζ κλείνει: “Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν είναι ακόμα γνωστές, αλλά με δεδομένο ότι ο Βίντα έρχεται ως ελεύθερος, το σίγουρο είναι δεν καταβλήθηκε αποζημίωση για αυτόν στην Μπεσίκτας”.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Βίντα όντως έχει προταθεί στην ΑΕΚ εδώ και 20 μέρες περίπου με την Ένωση να βλέπει ζεστά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο παίκτης όμως ζητούσε ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να φτάσει σε αυτά τα ποσά. Αν έχουν πέσει οι απαιτήσεις του τότε δεν αποκλείεται στην Ένωση να κοίταξαν ξανά την περίπτωση του.

Βέβαια από την ΑΕΚ την ώρα που βγήκε το δημοσίευμα από την Κροατία σημείωναν πως δεν γνωρίζουν το παραμικρό.

ΑΕΚ: Οι Κροάτες στέλνουν τον Βίντα στην Ένωση
To Top