Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού -Αρνητικοί Σάκχοφ και Σβάρνας!

 

Ευχάριστα νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ σχετικά με τα νέα τεστ για τον κορονοϊό. Οχι μόνο δεν ανιχνεύθηκε κανένα νέο κρούσμα στους κιτρινόμαυρους, αλλά αρνητικοί είναι πλέον και οι Γεβγέν Σάκχοφ, Στράτος Σβάρνας.

Ενώ αρνητικό ήταν και το δεύτερο τεστ των Πέτρου Μάνταλου, Μιχάλη Μπακάκη και Νασίμ Χνιντ. Τέλος, αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ σχετικά με τον κορωνοϊό

Κανένα νέο κρούσμα δεν προέκυψε στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κατά τον σημερινό έλεγχο στα Σπάτα, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους, μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από την Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια.

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτος Σβάρνας, ενώ δεύτερο αρνητικό τεστ είχαν οι Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ.

Αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΑΕΚ: Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού -Αρνητικοί Σάκχοφ και Σβάρνας!

Δημοφιλέστερα

To Top