Αθλητισμός

ΑΕΚ Καλαμάτας: Προσωρινός πρόεδρος ο Τριαντόπουλος – Ευχαριστίες σε Ασημακόπουλο

Με τον Κωνσταντίνο Τριαντόπουλο στην ηγεσία, στη θέση του παραιτηθέντα προέδρου Γιώργου Ασημακόπουλου, θα πορευτεί η ΑΕΚ Καλαμάτας μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν και τον ορισμό νέας διοίκησης.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο των κιτρινόμαυρων, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην πρόεδρο Γ. Ασημακόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Το ΔΣ της ΑΕΚ Καλαμάτας ευχαριστεί από καρδιάς τον Γιώργο Ασημακόπουλο που υπηρέτησε με επιτυχία και μεράκι από την θέση του προέδρου, τα καθήκοντά του και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας!

Ως εκ τούτου, και μετά την παραίτησή του, το ΔΣ της ΑΕΚ Καλαμάτας ορίζει ως προσωρινό Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τριαντόπουλο για το μικρό αυτό χρονικό διάστημα έως την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, μέσα στο οποίο, όλα τα μέλη του συμβουλίου μαζί, (και μέχρι να πραγματοποιηθούν οι νέες διαδικασίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ που θα κάνει τον μελλοντικό σχεδιασμό) θα διευθετήσουν και τις τελευταίες εκκρεμότητες, για να κλείσει και ουσιαστικά αυτή η χρονιά που βρίσκει την ΑΕΚ Καλαμάτας να επιστρέφει στην Α’ τοπική μετά από 42 χρόνια!!”.

 

ΑΕΚ Καλαμάτας: Προσωρινός πρόεδρος ο Τριαντόπουλος – Ευχαριστίες σε Ασημακόπουλο
To Top