Αθλητισμός

ΑΕΚ Καλαμάτας: Με Κορομηλά, Τζώλο έπιασε διψήφιο αριθμό μεταγραφών

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ Καλαμάτας η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου μεσο- αμυντικού Γιώργου Τζώλου και του επίσης 22χρονου αριστερού μπακ Παναγιώτη Κορομηλά.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν διψήφιο αριθμό αποκτημάτων καθώς θυμίζουμε προηγήθηκαν οι Κωνσταντίνος Ομέρι, Ραντούκου Νικουλάε, Νίκος Μάλαμας, Σωτήρης Καρτερολιώτης, Χρήστος Μαραβέλας, Αντώνης Γκιώνης, Ηλίας Φλέσσας, Γιώργος Μπέκος.

Η ανακοίνωση:

Συνέχεια στη διαδικασία της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού δίνει η ΑΕΚ Καλαμάτας. Άλλες 2 μεταγραφές νεαρών παικτών , ρίχνοντας κατά πολύ το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, αλλά συγχρόνως, δίνοντας βάση και στην ” επόμενη μέρα” , πραγματοποίησε η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Ο λόγος για τον 22 χρόνο δυναμικό αμυντικό Γιώργο Τζώλο ο οποίος προέρχεται απ’ την ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας, ο οποίος αγωνίζεται και σε θέσεις του κέντρου και για τον Παναγιώτη Κορομηλά επίσης 22χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος προέρχεται από τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ αποκτήθηκε από τον Φωστήρα Καισαριανής όπου αγωνιζόταν πέρυσι λόγω σπουδών στην Αθήνα. Γιώργο και Παναγιώτη καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ Καλαμάτας !!!”

ΑΕΚ Καλαμάτας: Με Κορομηλά, Τζώλο έπιασε διψήφιο αριθμό μεταγραφών
To Top