Αθλητισμός

ΑΕΚ Καλαμάτας: Ο Πέτρος Χιώτης δίνει το στίγμα της σεζόν και χρίζει τα φαβορί!

H AEK Καλαμάτας μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε το ταξίδι για την περιπέτεια της Α1 κατηγορίας Μεσσηνίας.

Έχοντας μαγιά απο πέρυσι τη πορεία ανόδου οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν και στη νέα κατηγορία να αφήσουν το αγωνιστικό στίγμα τους, προχωρώντας με σίγουρα και σταθερά βήματα.

“Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το ρόστερ δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, περιμένουμε ένα με δύο παιδιά να προστεθούν ενώ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας υπάρχουν και απουσίες γιατί ημερολογιακά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο”, λέει στο messinialive ο Πέτρος Χιώτης ο οποίος ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στην ιδιαίτερα απιτητική-όπως τονίζει- κατηγορία:

“Η Α1 είναι μία δυνατή κατηγορία και παρότι κάθε χρόνο λέμε στην αρχή της χρονιάς για τα φαβορί, στο τέλος δεν επαληθεύονται οι προβλέψεις. Παρ’ όλα αυτά εγώ θα τολμήσω να πω δύο ομάδες. Πιστεύω ότι η Ομόνοια και λόγω προπονητή και λόγω μεταγραφών θα είναι δυνατή, όπως επίσης και ο Ηρακλής Καλαμάτας. Απο κοντά και η Χώρα γιατί και αυτή έχει κάνει καλές κινήσεις, το Χαροκοπιό επίσης έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις.

“Είναι πολύ δυνατή και δύσκολη η κατηγορία και κάθε εβδομάδα θα έχουμε εκπλήξεις. Θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μέχρι τελευταία στιγμή θα παίζονται άνοδος και υποβιβασμός”.

Για την επιλογή του να καθίσει φέτος στον πάγκο της ΑΕΚ Καλαμάτας ο Πέτρος Χιώτης ανέφερε:

“Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήμουν λίγο πιο μακριά από την Καλαμάτα, στον Χανδριναϊκό. Έβαλα προτεραιότητα λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων να είμαι στην Καλαμάτα. Είμαι Αεκτζής και αισθάνομαι ένα επιπλέον βάρος καθώς πρέπει να τα πάω καλά. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία των παραγόντων της ομάδας οι οποίοι βοηθάνε τα μέγιστα ώστε να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος. Αλλάξαμε κατηγορία οπότε πρέπει να αλλάξουμε και επίπεδο…”

 

To Top