Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ακόμη 6 νέα κρούσματα κορoνοϊού! -Θετικοί Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα!

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει ακόμη 6 νέα κρούσματα κορονοϊού και πλέον συνολικά 16 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αντιμετωπίζουν τον φονικό ιό.

Μετά τα σημερινά τεστ διαπιστώθηκαν ακόμη 6 θετικοί και πλέον είναι 16 τα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ.

Από τους 6, οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές και 3 μέλη του προπονητικού τιμ.

Αναλυτικότερα, στον τρίτο γύρο τεστ για τον ιό μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία και το ματς με την Ζόρια, διαγνώστηκαν περισσότερες μολύνσεις στην Ενωση, τρεις εκ των οποίων είναι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Θετικά ακόμα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπενθυμίζουμε πως την Παρασκευή διαγνώστηκαν θετικοί οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Νασίμ Χνιντ, Γεβγέν Σάκχοφ και χθες ακόμα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ενώ, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ουκρανία θετικός στον κορωνοϊό ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης. Πλέον τα κρούσματα στην ΑΕΚ είναι 16.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.

Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

 

 

ΑΕΚ: Ακόμη 6 νέα κρούσματα κορoνοϊού! -Θετικοί Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα!
To Top