ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Αδειάζει” τις δημοσκοπήσεις ο Νίκας: “Δεν προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα”

Απαντώντας σε όλη την παραφιλολογία και τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά με αφορμή και τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δημοφιλία και το πολιτικό μέλλον του Παναγιώτη Νίκα, ο ίδιος απάντησε πως:

“Οι δημοσκοπήσεις, αν είναι φερέγγυες, καταγράφουν διαθέσεις της στιγμής και, προφανώς, δεν προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα”

συμπληρώνοντας ότι μέχρι το τέλος του 2019, οπότε και λήγει η θητεία των αιρετών της αυτοδιοίκησης, υπολείπεται πολύ έργο να παραχθεί. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Όσον με αφορά, το μείζον ζήτημα είναι η πορεία του Δήμου και της πόλης και το έργο που πρέπει να παραχθεί στους πολλούς μήνες, οι οποίοι υπολείπονται μέχρι το τέλος της θητείας μας (31-12-2019).
Προκειμένου να πραγματοποιηθεί το προσδοκώμενο έργο (πάνω από 15 σημαντικές παρεμβάσεις) απαιτείται άριστη θεσμική συνεργασία με την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση, αλλά και κάθε Φορέα, του οποίου είναι αναγκαία η συνέργεια.
Τέλος, το αν θα είμαι κάπου υποψήφιος ή δε θα είμαι πουθενά, δε θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι ζήτημα προτεραιότητας ή εξυπηρετεί σε κάτι».

“Αδειάζει” τις δημοσκοπήσεις ο Νίκας: “Δεν προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα”
To Top