ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AΔΕΔΥ Μεσσηνίας: “Αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων της ΔΕΥΑΚ”

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των απολυμένων της ΔΕΥΑΚ εκφράζει το Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και καλεί σε συμμετοχή στη διαμαρτυρία που θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, έξω από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου και θα πραγματοποιείται εντός η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Καλαμάτας και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Το Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, δείχνοντας την αλληλεγγύη του στον ανυποχώρητο αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων της ΔΕΥΑΚ, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή τους,συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που έχει καλέσει το σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας την Τετάρτη 28/8 και ώρα 7 το απόγευμα, έξω από το Μέγαρο Χορού.
Το πόσο αναγκαίοι είναι οι 26 συνάδελφοι για την εύρρυθμη λειτουργία της υπηρεσία τους, φαίνεται από την κατάσταση που επικρατεί εκεί μετά την απόλυσή τους, ενώ είναι παραδεκτό από
όλους ότι χρειάζονται και ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι για να υπάρχει σωστή στελέχωση της υπηρεσίας.
Έχουμε εμπειρία και στο δημόσιο τομέα από τη βαρβαρότητα των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και τις απολύσεις (π.χ. χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί).

Τι θα πει να καλύπτουν οι συνάδελφοι πάγιες ανάγκες, αλλά να απολύονται για κάποιο χρονικό διάστημα και να επαναπροσλαμβάνονται για να καλύψουν τις ίδιες θέσεις.

Τι θα πει να βγαίνει η δουλειά από ελλειπές προσωπικό που
ολοένα και περισσότερο είναι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου με κουτσουρεμένα δικαιώματα.

Δικεδικούμε μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας που να καλύπτουν τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Διεκδικούμε επαρκές προσωπικό που θα στελεχώνει τους διάφορουςτομείς του δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης άρτια, ώστε να παρέχονται σωστές υπηρεσίεςπρος τις λαϊκές οικογένειες.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/8 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

Διαβάστε και αυτό:

Συμβασιούχοι ΔΕΥΑΚ: 24ωρη απεργία στις 28 Αυγούστου και διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Χορού στην ορκωμοσία Βασιλόπουλου

AΔΕΔΥ Μεσσηνίας: “Αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων της ΔΕΥΑΚ”
To Top