Επιχειρείν

Active communication: Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην επικοινωνία σας

Ήρθαν στην Καλαμάτα οι ειδικοί για την εξυπηρέτηση πελατών σας με 30 χρόνια εμπειρία – Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που σας υποστηρίζει με πάθος και επαγγελματισμό στην καθημερινή σας επιχείρηση με ένα μόνο τηλέφωνο!

Είσαστε όλη την ημέρα στον δρόμο και στο γραφείο ή το κατάστημα χάνετε κλήσεις πελατών ή νέων πελατών;
Εργάζεστε με εξοντωτικούς ρυθμούς και έχετε αφήσει την επικοινωνία της εργασίας σας σε δεύτερη μοίρα;
Δεν έχετε κάποιο αξιόπιστο συνεργάτη ή γραμματέα να παίρνει τα τηλεφωνήματά σας και να σας ενημερώνει αμέσως;
Χάνετε κρατήσεις ή ραντεβού επειδή στο γραφείο σας δεν έχετε υποστήριξη;

Καμία κλήση χαμένη με την active communication!

Με πολύ  μεγάλη εμπειρία εδώ και 30 χρόνια στον τομέα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών και των επικοινωνιών, η εταιρία active communication, επεκτείνεται και στην Ελλάδα μετά από την πολυετή πορεία της στη Γερμανία. Οι Έλληνες  ιδιοκτήτες της, ιδρύοντας  νέα γραφεία, στην Καλαμάτα και την Θεσσαλονίκη, προσφέρουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της χώρας, να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, αφού τους παρέχουν πλήρη υποστήριξη  στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Με εξελιγμένα ψηφιακά συστήματα τηλεπικοινωνιών, δίνουν λύση στους πελάτες σας σε σύντομο χρόνο, με αποτέλεσμα την ικανοποίησή τους και την διατήρηση των μεταξύ σας καλών σχέσεων.

Στην Καλαμάτα μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της active communication επί της οδού Σταδίου 37 τα οποία κάνουν επίσημα εγκαίνια το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 19:30.

Για την έναρξη της υποστήριξης και στην Καλαμάτα της active communication, μίλησε στο Messinialive ο υπεύθυνος της εταιρίας Αντώνης Λεοντίτσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε :

https://activecomm.de/

kontakt@activecomm.de

6979441074

To Top