Αθλητισμός

Α1 τοπική: Προβλήματα για τέσσερις λόγω Μητρώου

Υπό αίρεση βρίσκεται η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής Μεσσηνίας παρά το γεγονός πως η ΕΠΣΜ έχει προγραμματίσει την σέντρα το Σαββατοκύριακο, μαζί με αυτού της Α’ τοπικής. Το ερωτηματικό έχει να κάνει με την εγγραφή τεσσάρων συλλόγων στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ως γνωστόν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα και την έκδοση άδειας τέλεσης αγώνα από τις Περιφέρειες και τους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, προβλήματα με την εγγραφή τους αντιμετωπίζουν τέσσερις ομάδες, ο ΑΟ Λαιίκων, ο Πανιώνιος, το Δώριο και ο Ολυμπιακός Διαβολιτσίου, με την Ένωση να κάνει προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τα σωματεία να λάβουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση οι παραπάνω ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αντίθετα με ότι συμβαίνει στην Α1, οι ομάδες της Α’ τοπικής δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα, πλην του Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος όπως συνέβη και στο Κύπελλο δεν θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί με 17 ομάδες.

 

 

Α1 τοπική: Προβλήματα για τέσσερις λόγω Μητρώου
To Top