Αθλητισμός

Α’ τοπική – πλέι οφ: Κρίσιμες μάχες σε Ασπρόχωμα, Κυπαρισσία

Στην στροφή μπαίνουν σήμερα τα play off στην Α’ τοπική Μεσσηνίας με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται στη μάχη για την ανάδειξη που πρωταθλητή.

Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου περιλαμβάνει αναμετρήσεις πού ενδεχομένως να ξεκαθαρίσουν το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την πρωτιά και αυτό γιατί οι δύο πρωτοπόροι, Πανθουριακός και Κυπαρισσία υποδέχονται τις ομάδες που έχουν μείνει στην 3η και 4η θέση μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ΑΕ Μάνης και Τέλο Άγρα.

Ο Πανθουριακός θα δώσει το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του, αυτή τη φορά στο γήπεδο Ασπροχώματος υποδεχόμενος τον Τέλο Άγρα. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είναι το τρίποντο ώστε να παραμείνει στην κορυφή την οποία κατέκτησε με το μεγάλο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κυπαρισσία. Ο σκληροτράχηλος Τέλος Άγρας θα προσπαθήσει να της βάλει δύσκολα καθώς έχει αποδείξει πως παλεύει κάθε παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία δεν έχει μάθει να τα παρατάει.

Στην Κυπαρισσία ο ΑΟΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα που γνώρισε από τον Πανθουριακό και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για τον τίτλο. Από την άλλη η Μάνη, η οποία στα play-off δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει την εικόνα του πρωταθλήματος, θα παίξει την τελευταία της ζαριά ώστε να ξαναμπεί δυνατά στην μάχη και να τα δώσει όλα στα δύο παιχνίδια που απομένουν στη συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ τοπική – play off
(4η αγωνιστική)

Κυριακή 3/4
16:00 Κυπαρισσία-ΑΕ Μάνης
Διαιτητής: Νικολόπουλος Η.
Βοηθοί: Μπουρίκας Η., Νικολόπουλος Π.
16:00 Πανθουριακός-Τέλος Άγρας
Διαιτητής: Γκούμας Ν.
Βοηθοί: ΚαραμπέτσοςΧ., Τσοπανάκης Χ.

Βαθμολογία
1. Πανθουριακός (4-2) 7
2. Κυπαρισσία (8-5) 6
3. ΑΕ Μάνης (1-2) 2
4. Τέλος Άγρας (5-9) 1

 

Α’ τοπική – πλέι οφ: Κρίσιμες μάχες σε Ασπρόχωμα, Κυπαρισσία
To Top