Αθλητισμός

Α’ τοπική – play off: Μάχες σε Μικρομάνη, Κυπαρισσία

Με την δεύτερη στροφή συνεχίζονται σήμερα τα play-off στην Α’ τοπική Μεσσηνίας και η προσοχή στρέφεται σε Μικρομάνη και Κυπαρισσία.

Ο Πανθουριακός και ο ΑΟ Κυπαρισσίας, οι οποίοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της πρεμιέρας, είναι γηπεδούχοι και υποδέχονται την Μάνη και τον Τέλο Άγρα αντίστοιχα, σε ζευγάρια γνώριμα καθώς υπήρξαν αντίπαλοι και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Στο ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μικρομάνης ο Πανθουριακός, ο οποίος προέρχεται από δύσκολο διπλό στους Γαργαλιάνους, θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στην Μάνη και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Μανιάτες μπήκαν με το αριστερό στα play-off καθώς γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Κυπαρισσία αλλά έχουν το χρόνο να επανακάμψουν παίρνοντας αποτέλεσμα.

Στην Κυπαρισσία ο ΑΟΚ αγωνίζεται μετά από καιρό σε εντός έδρας παιχνίδι και θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες μετά το τρίποντο στον Κάμπο. Με τη νίκη επί της Μάνης έδειξε πως η αγωνιστική αποχή δεν τον έχει επηρεάσει και σήμερα δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Στην αντίπερα όχθη ο Τέλος Άγρας θα παραταχθεί όπως πάντα με μαχητικό πνεύμα στοχεύοντας, παρά τις απουσίες, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ τοπική – play off
(2η αγωνιστική)

Σάββατο 19 Μαρτίου, 15:30

Πανθουριακός – ΑΕ Μάνης
γήπεδο Μικρομάνης
Α. Καυκάς, Χ. Καραμπέτσος, Σ. Αθανασοπούλου

ΑΟ Κυπαρισσίας – Τέλος Άγρας
γήπεδο Κυπαρισσίας
Η. Ρέκκας, Η. Μπουρίκας, Χ. Γεωργαντάς

Α’ τοπική – play off: Μάχες σε Μικρομάνη, Κυπαρισσία
To Top