Αθλητισμός

Α’ τοπική: Μάχες σε επτά μέτωπα- Ξεχωρίζει το ντέρμπι Πανθουριακός-Πάμισος

Στην 5η στροφή μπαίνει σήμερα η Α’ τοπική κατηγορία με τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια μέρα καθώς την προσεχή Τετάρτη ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αναμετρήσεις καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση Ομόνοια – Καλό Νερό και τα βλέμματα συγκεντρώνει το ντέρμπι Πανθουριακός-Πάμισος Μεσσήνης στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Οι νταμπλούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Εράνη και τον Ηρακλή Καλαμάτας που έχουν από 8 βαθμούς ενώ οι πράσινοι ακολουθούν με βαθμό λιγότερο. Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είναι αήττητη και προέρχεται από την ευρεία νίκη επί της Αβίας, ενώ οι Νησιώτες προέρχονται από την ισοπαλία με την Εράνη που ήταν η πρώτη στη σεζόν μετά από την ήττα της πρεμιέρας στο Μελιγαλά και τις νίκες επί του Αστέρα Αρφαρών και της Ράχης.

Η επίσης αήττητη Εράνη θα πάρει άκοπα το τρίποντο με τον Απόλλωνα ενώ ο Ηρακλής Καλαμάτας θα επιδιώξει να συνεχίσει στην κορυφή με αντίπαλο την Ράχη.

Σημαντικό ματς θα γίνει στον Κάμπο όπου η Αβία υποδέχεται την Σπερχογεία, όπως και στην Κυπαρισσία όπου ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Μεθώνη.

Στους Γραγαλιάνους ο Τέλος Άγρας θα προσπαθήσει για την πρώτη νίκη απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά που προέρχεται από την πρώτη ήττα στη σεζόν με την Κορώνη. Η τελευταία θα βρεθεί στα Αρφαρά για την αναμέτρηση με τον Αστέρα που επίσης ψάχνει την πρώτη του νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών, ενώ τέλος στον Αγ. Νικόλαο ο Ολυμπιακός Ανάληψης θα υποδεχτεί τη Μάνη.

Α’ ΤΟΠΙΚΗ
5η αγωνιστική

Σάββατο 19/11, 15:00

Πανθουριακός – Πάμισος Μεσ.
γήπ. Μεσσηνιακού

ΡΕΚΚΑΣ Η., ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Η., ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Χ.

ΑΕ Αβίας – Σπερχογεία
γήπ. Κάμπου

ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΒΟΣΝΑΚΗΣ Κ.

Κυπαρισσία – Μεθώνη
γήπ. Κυπαρισσίας

ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ.

Ράχη – Ηρακλής Καλαμάτας
γήπ. “Π. Μπαχράμης”

ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ., ΛΙΑΝΟΣ Π.

Αστέρας Αρφαρών – Ακρίτας Κορώνης
γήπ. Αρφαρών

ΚΑΥΚΑΣ Α., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ., ΜΠΕΛΛΟΥ Ε.

Ολυμπιακός Ανάληψης – ΑΕ Μάνης
γήπ. Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ Α., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Τέλος Αγρας – Εθνικός Μελιγαλά
γήπ. Γαργαλιάνων

ΚΟΜΠΙΛΙΡΗΣ Π., ΤΣΙΡΜΠΑΣ Ν., ΣΚΟΡΔΟΣ Ν.

Ομόνοια – Καλό Νερό (αναβλήθηκε)

Εράνη – Απόλλωνας Καλαμάτας 3-0 (α.α.)

Α’ τοπική: Μάχες σε επτά μέτωπα- Ξεχωρίζει το ντέρμπι Πανθουριακός-Πάμισος
To Top