Αθλητισμός

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Χάλκινος ο Σπηλιώτης στο Βαλκανικό

Ο Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε στην πόλη Clouj Napoka της Ρουμανίας στις 15-16 Ιουνίου με 3 αθλητές μέλη της Εθνικής ομάδας, τον Σπηλιώτη Παναγιώτη, τον Σπηλιώτη Δημήτρη και τον Κοντούλη Αθανάσιο.

“ Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου καθώς συμμετέχουν οι καλύτεροι 3 πρώτοι αθλητές από κάθε Βαλκανική χώρα .
Όσον αφορά τους Καλαματιανούς Πρωταθλητές μας , να σας πω ότι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους και έδειξαν σε όλους ότι μπορούν με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια να καταφέρουν πολλά .
Ο Χάλκινος στην κατηγορία του Σπηλιώτης Παναγιώτης στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Τούρκο Hasgul , στον δεύτερο τον Ρουμάνο Onutu , στον τρίτο τον Βόσνιο Skilevic, στην συνέχεια έχασε από τον Βόσνιο Antic -ένας αγώνας που ο Καλαματιανός αθλητής μας θα είχε πάρει πολλούς πόντους αλλά όπως φάνηκε αδικηθήκαμε παρά πολύ από την διαιτησία, καθώς αν τον κέρδιζε θα περνούσε τελικό -, στην συνέχεια έπαιξε τον πέμπτο αγώνα για την τρίτη θέση και κέρδισε τον Βόσνιο Sikulajak.


Ο Σπηλιώτης Δημήτρης και ο Κοντούλης Θάνος είχαν από μια νίκη και 2 ήττες , οι οποίες στέρησαν και στους δυο την πρόκριση τους για μια θέση στα μετάλλια .

Να σημειώσουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στους Βαλκανικούς αγώνες Τζούντο , ο Α.Σ.Τζούντο Καλαμάτας βρίσκεται κάθε φορά στο βάθρο των μεταλλίων και αυτό οφείλεται στην σωστή με πειθαρχία και με στόχους , προπόνηση που γίνεται στον σύλλογο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς και αθλητές του Τζούντο Καλαμάτας .
Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Πρόεδρο της Μιχαηλίδη Δημήτρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στους αγώνες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καλαματιανή οικογένεια Παπασταθόπουλου για την έμπρακτη συνεισφορά και την στήριξη των αθλητών του συλλόγου μας”, αναφέρει ο προπονητής Μαρκάκης Παναγιώτης.

To Top