Αθλητισμός

Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ Καλαμάτας: Διεκδικούν την είσοδό τους στις 6 καλύτερες ομάδες Νεανίδων της Ελλάδας!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων βρίσκονται τα κορίτσια του ΑΡΙ Καλαμάτας

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε κι ένα πολύ δυνατό φιλικό, στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής με αντίπαλο την ΑΕΚ Περιστερίου στην Αθήνα, όπου τα κορίτσια απέδειξαν τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας. 

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Μπακογιάννης δηλώνει αισιόδοξος και με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας: 

«Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε φτάσει σε αυτήν τη φάση, να διεκδικούμε την είσοδο μας στις 6 καλύτερες ομάδες νεανίδων της Ελλάδος! Είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων δουλειάς και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να μας γεμίζει! Είναι δύο ματς και πιστεύω ότι όποιος τα θέλει περισσότερο, θα έχει τον πρώτο λόγο! Κι εμείς είναι σίγουρο ότι τα θέλουμε! Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των παιχτριών μου κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για τους αγώνες αυτούς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις κορασίδες της Κ80 για την είσοδο τους στις 6 καλύτερες ομάδες σε επίπεδο κορασίδων!» 

Απ’ την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας Έλενα Παρθένη αναφέρει:

 «Πραγματικά περιμένουμε πως και πως αυτές τις αναμετρήσεις. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και θα ματώσουμε μέσα στο γήπεδο, για να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό τουρνουά και να το ευχαριστηθούμε…!» 

Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ Καλαμάτας: Διεκδικούν την είσοδό τους στις 6 καλύτερες ομάδες Νεανίδων της Ελλάδας!
To Top