ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τις εθελούσιες επιστροφές αλλοδαπών στις πατρίδες τους

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Τζανέτος Φιλιππάκος, θα είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές της ημερίδας

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), διοργανώνει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, ώρα 11.30 π.μ., στο Grecotel Filoxenia Hotel (Ναυαρίνου, Καλαμάτα, 24100) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα προγράμματα εθελοντικής επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών στις πατρίδες τους και τα σχετικά μέτρα επανένταξης στις χώρες τους.

Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης, κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και ο κ. Δανιήλ Εσδράς, Ειδικός Απεσταλμένος του Γενικού Διευθυντή του Δ.Ο.Μ. στην Ελληνική Κυβέρνηση και Σύμβουλος του Περιφερειακού Διευθυντή για τη Μεσόγειο.

Επίσης θα συμμετάσχει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, ενώ έχουν προσκληθεί και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και σκοπό έχει να ενημερώσει τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκομένων Αρχών, καθώς και τους τοπικούς πληθυσμούς για τα αποτελέσματα και τα οφέλη της εφαρμογής των προγραμμάτων εθελουσίων επιστροφών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τις εθελούσιες επιστροφές αλλοδαπών στις πατρίδες τους

Δημοφιλέστερα

To Top