ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων πυροσβεστών στην Καλαμάτα

Με εκπροσώπους του Σωματείου Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος το βράδυ της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2018, στο ιστορικό Δημαρχείο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεννόηση για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου Πεσόντων Πυροσβεστών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα. Το μνημείο έχει χωροθετηθεί στην πλατεία Διοικητηρίου.

Να επισημάνουμε ότι τη δαπάνη του μνημείου πεσόντων πυροσβεστών έχει αναλάβει ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ το μνημείο θα ανεγερθεί σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον, υπερασπιζόμενοι τη ζωή και την περιουσία των πολιτών.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"Στις 18-10-2018 η Ένωσή μας είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα Παναγιώτη. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν η διοργάνωση για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου Πεσόντων Πυροσβεστών. Επίσης τέθηκε από τον κ. Νίκα το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου από το Δήμο Καλαμάτας και αν έχει προχωρήσει η διαδικασία. Ενημερώσαμε τον κ. Νίκα ότι η Ένωση μας έχει αποστείλει έγγραφο για το θέμα αυτό προς το αρμόδιο τμήμα του Αρχηγείου μας, και περιμένουμε την απάντηση. Η Ένωση μας ευχαρίστησε τον κ. Νίκα για την κάλυψη των εξόδων του μνημείου, καθώς και για την διοργάνωση των αποκαλυπτηρίων που θα πραγματοποιηθεί".

Στις 12 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων πυροσβεστών στην Καλαμάτα

Δημοφιλέστερα

To Top