Uncategorized

Latin Jazz βραδιά στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Μια εντυπωσιακή συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19/7, στο πλαίσιο των "2ων Διεθνών Μουσικών Ημερών Καλαμάτας", στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού, σε μια συνδιοργάνωση με το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Ήταν μια όμορφη βραδια Latin Jazz με τους El Violin Latino, με την ορχήστρα του πολυτάλαντου και καταξιωμένου Γερμανού με τσιγγάνικες ρίζες Gregor Huebner, που έρχεται από την Νέα Υόρκη, να αποτυπώνει τις παθιασμένες, μελαγχολικές και συναισθηματικές μελωδίες της Λατινικής Αμερικής μέσα από το ξεχωριστό της μουσικό ιδίωμα, που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.

Οι Gregor Huebner (βιολί), Klaus Mueller (πιάνο), Veit Huebner (μπάσσο) και Jerome Goldschmidt (κρουστά) μαζί με την εκπληκτική τραγουδίστρια Yumarya, που ήρθε από τις Ολλανδικές Αντίλλες, σε μια μοναδική σύμπραξη/1
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και με την ολοκλήρωση και της παράστασης χορού στο studio το προαύλιο γέμισε θεατές!

Τα masterclasses συνεχίζονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Δημοτικό Ωδείο (μαθήματα τσέλου και πιάνου) και στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής (μαθήματα βιολιού) και διδάσκουν σημαντικοί καθηγητές με διεθνή καριέρα και αναγνώριση. Η Indira Rahmatulla (τσέλο), η Αλεξία Μουζά (πιάνο) και ο Felix Froschhammer (βιολί) πέραν των σεμιναρίων που παραδίδουν, θα συμπράξουν και μουσικά καθώς την Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 21:00, θα εμφανιστούν στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ελεύθερη για τους ακροατές και αποτελεί από μόνη της σημαντική εμπειρία για όλους τους σπουδαστές μουσικής, τους καθηγητές αλλά και τους φιλόμουσους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ:
https://www.kalamatamusicdays.com/home-gr

Δημοφιλέστερα

To Top