ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστορικές στιγμές στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Δίπλα δίπλα κάθισαν οι Δήμαρχοι της πόλης Κουτσούλης, Μπένος, Κουμάντος, που πλέον τους ενώνει η αγάπη για την πόλη

Ιστορικές στιγμές ζήσαμε σήμερα το μεσημέρι στο Ιστορικό πλέον Δημαρχείο Καλαμάτας, στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, που πλέον θα πάρει το όνομα του Χρήστου Μαλαπάνη..
Ο νυν Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κάλεσε σωστά τους εν ζωή διατελέσαντες Δημάρχους Καλαμάτας τον Παναγή Κουμάντο, τον Γιώργο Κουτσούλη και τον Σταύρο Μπένο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, μιλώντας με λόγια θερμά για το ήθος, τον χαρακτήρα και το έργο που έκανε.

Στην αίθουσα βρέθηκε και ο επί 40 χρόνια αυτοδιοικητικός πολιτικός Γιώργος Νταγιόπουλος που επί 10 συνεχόμενες εκλογές από το 1975 εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος!

Ο μακροβιότερος λοιπόν σύμβουλος Γιώργος Νταγιόπουλος, ο οποίος εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος αδιάκοπα από το 1975, έχοντας υπηρετήσει την πόλη και από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και του αντιδημάρχου, συνεργάστηκε τόσο με τον Μαλαπάνη όσο και με τους υπολοίπους που ήταν σήμερα στην αίθουσα, συν τον Δήμαρχο Βέκκο στην πρώτη του θητεία!

Συνυπήρξαν για λίγα λεπτά συγκινημένοι από την απώλεια του "σοφού Μαλαπάνη" και ξαναζωντάνεψε στο βλέμμα τους η αυτοδιοικητική σπίθα. Το πάθος που τους ενώνει - ακόμα και σήμερα - για την πρόοδο της πόλης.
Κι εμείς καταγράψαμε ανεπανάληπτες στιγμές μεγάλων ανδρών της σύγχρονης ιστορίας της πόλης μας!

Ιστορικές στιγμές στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοφιλέστερα

To Top