Αθλητισμός

Γκολομέεφ, Χρήστου στην Καλαμάτα

Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα σταθμός της προετοιμασίας των δυο κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών ενόψει Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Στην Καλαμάτα βρίσκονται για προετοιμασία δυο εκ των κορυφαίων ελλήνων κολυμβητών, ο Κριστιάν Γκολομέεφ με τον Απόστολο Χρήστου. Αμφότεροι επέλεξαν την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τις συνθήκες αλλά και το γεγονός πως έχουν τις κατάλληλες παροχές στο κολυμβητήριο για να βγάλουν απρόσκοπτα το πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων που περιλαμβάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Τόσο, η "τορπίλη" Γκολομέεφ, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στο βάθρο των μεγάλων διοργανώσεων (2ος στο Ευρωπαϊκό του 2018 στη Γλασκώβη, 2ος στο Παγκόσμιο του 2019 στην Κορέα, 3ος στο Ευρωπαϊκό πέρυσι στην Βουδαπέστη), όσο και ο κορυφαίος Έλληνας στο ύπτιο Απόστολος Χρήστου, έχουν μεγάλο φετνό στόχο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου στην Βουδαπέστη και το Ευρωπαϊκό, στον Αύγουστο στη Ρώμη.

Ο Χρήστου μάλιστα ήρθε στην Καλαμάτα λίγες μέρες μετά την συμμετοχή του στo OPEN της Στοκχόλμης όπου πήρε μέρος με εξαιρετικές επιδόσεις ενώ επόμενη αγωνιστική στάση θα είναι το Ακρόπολις.

Στην φωτό, οι δυο πρωταθλητές (Γκολομέεφ αριστερά) έχουν στην μέση τον καλαματιανό κορυφαίο κολυμβητή Μάριο Χρυσομάλλη που τα τελευταία χρόνια βαδίζει στα βήματά τους.

 

Γκολομέεφ, Χρήστου στην Καλαμάτα

Δημοφιλέστερα

To Top