Υγεία

Κοσμοσυρροή για δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ στο “Αλ. Κουμουνδούρος”-415 rapid τεστ σε λίγες ώρες

ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ - ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ 415 ΑΤΟΜΑ - TEΛΟΣ ΤΑ SMS 

Aυξημένη επισκεψιμότητα είχαμε σήμερα πρώτη ημέρα λειτουργίας της νέας τοποθεσίας διενέργειας δωρεάν γρήγορων τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στον προθάλαμο της Αίθουσας "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" στο κτήριο της ΠΕ Μεσσηνίας, στην πρώην Νομαρχία.

Από το πρωί πολλοί συμπολίτες μας και συγκεκριμένα 415 άτομα, βρέθηκαν στον χώρο που έχει μια μεγάλη στεγασμένη επιφάνεια και με υπομονή υποβλήθηκαν σε rapid test από τα δυο εξεταστικά συνεργεία των ΚΟΜΥ. Αυτό θα είναι πλέον το μοναδικό κεντρικό σημείο εξέτασης αφού δεν θα ξαναγίνουν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
Το ωράριο είναι Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 - 15:00 και τις Κυριακές 9:00 - 14:00.

Στο σημείο βρέθηκε κι ο συντονιστής των δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος αλλά κι ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

Τέλος η ενημέρωση με sms στα αρνητικά - Στο site www.gov.gr μετά τις 22:00 το βράδυ τα αποτελέσματα

Ο συντονιστής ρωτήθηκε για τον τρόπο που οι πολίτες θα λαμβάνουν στο εξής τα αποτελέσματα των τεστ τα οποία θα είναι τηλεφωνικώς με sms μόνο αν είναι θετικά. Σε αντίθετη περίπτωση, κυρίως όσοι θέλουν γραπτώς την απάντηση, θα μπορούν να μπαίνουν στο site gov.gr μετά τις 22:00 το βράδυ για να εκτυπώνουν την απάντηση.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει, πως για πρώτη μέρα όλα πήγαν καλά και θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για να είναι ασφαλέστερη και πιο άνετη η παραμονή στον χώρο και πως όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προστασίας μέχρι να κυλήσει ακόμα πιο γρήγορα ο εμβολιασμός.

Δημοφιλέστερα

To Top