MESSINIA PLUS

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μεσσηνίας: Τα δρομολόγια της Πέμπτης 19 Μαρτίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΤΗΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

Αγαπητοί επιβάτες,

Η χώρα μας και η υφήλιος ολόκληρη ζει πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς καταστάσεις εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του. Αυτές τις στιγμές επιβάλλεται ψυχραιμία, σύνεση, ατομική ευθύνη και αυστηρός αυτοπεριορισμός ώστε να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του φονικού ιού. Ως εκ τούτου επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο και υπενθυμίζουμε πως κατά τις ημέρες αυτές και όπως επιβάλλουν οι καταστάσεις μένουμε σπίτι.
Ωστόσο, και επειδή οι ανάγκες για μετακίνηση δεν σταματούν και αρκετοί συμπολίτες και συνάνθρωποί μας χρειάζεται ακόμα να μετακινούνται, η εταιρία μας συναισθανόμενη πλήρως τον κοινωνικό χαρακτήρα του έργου της και την ανάγκη του κοινωνικού συνόλου δεν ανέστειλε την λειτουργία της παρά μόνο αναπροσάρμοσε και αναπροσαρμόζει καθημερινά τα δρομολόγια της προκειμένου να μη διακοπεί η οδική σύνδεση της πόλης και του νομού μας με την υπόλοιπη Ελλάδα και για το οποίο ζητούμε την κατανόηση σας.
Περαιτέρω, και για να προστατευθεί η υγεία σας αλλά και των εργαζομένων μας σας παραθέτουμε κάποιες βασικές χρηστικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στο πλαίσιο πρόληψης απ τον COVID-19:

1)Όταν ταξιδεύετε φροντίστε να τηρείτε αυστηρά τους κανόνες της ατομικής υγιεινής, φορώντας προστατευτική μάσκα.

2)Όταν βήχετε ή φταρνίζεστε καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με χαρτομάντηλο ή έστω τον αγκώνα σας.

3)Μην ταξιδεύετε αν έχετε πυρετό ή βήχα και αν υπάρχει ανάγκη να ταξιδέψετε τότε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, σεβαστείτε τον διπλανό συνεπιβάτη σας και τους εργαζόμενους της Εταιρείας.

4)Μην κάθεστε στα καθίσματα πίσω από τον οδηγό, εφόσον υπάρχει τέτοια δυνατότητα, διατηρείτε απόσταση από τον οδηγό, αλλά και από τους συνταξιδιώτες σας. Προστατεύστε το προσωπικό του ΚΤΕΛ, ώστε η όποια εξέλιξη να μην επηρεάσει το συγκοινωνιακό έργο.

5)Ακολουθήστε τις οδηγίες των υπαλλήλων μας. Δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή.

Να είστε βέβαιοι ότι καθημερινά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Απολυμαίνουμε τακτικά τα οχήματα μας καθώς και τους χώρους συνάθροισης των σταθμών και των πρακτορείων μας. Ελέγχουμε την κατάσταση του προσωπικού και των εργαζομένων στην εταιρία προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με το επιβατικό κοινό εργαζόμενος ο οποίος νοσεί.
Φροντίστε και εσείς υπεύθυνα να ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών για την καλύτερη προστασία σας, των γύρω σας, των συνταξιδιωτών σας και του προσωπικού μας.

Με συνεργασία και ψυχραιμία όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Με εκτίμηση

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μεσσηνίας Α.Ε.

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μεσσηνίας: Τα δρομολόγια της Πέμπτης 19 Μαρτίου

Δημοφιλέστερα

To Top