Yποδομές

Αλλάζουν 14 υπόγειοι κάδοι σε Φαρών και Πλάτωνος για λόγους ασφαλείας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, και ο ανάδοχος Ευάγγελος Κούτρας του Ιωάννη, ο οποίος προέκυψε από ηλεκτρονική κλήρωση, υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Τροποποίηση υφιστάμενων υπόγειων κάδων απορριμμάτων», ύψους 15.995,38 ευρώ. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε 60 ημέρες.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμος προβαίνει στη συγκεκριμένη παρέμβαση επειδή υπήρξε πρόβλημα ασφαλείας, όσον αφορά στη λειτουργία των συγκεκριμένων 14 κάδων στις οδούς Φαρών και Πλάτωνος.

ΑΠΟΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΔΟΙ-ΠΗΓΑΔΙΑ

Σύμφωνα με τον Δήμο, προβλέπεται η αποξήλωση των υπέργειων μεταλλικών τμημάτων και η κατασκευή εμφανούς λιθοδομής, στο πρότυπο των υπόγειων κάδων που έχουν εγκατασταθεί ανά την πόλη, ώστε το νέο υπέργειο τμήμα κάθε φρεατίου – στο οποίο θα υπάρχει πλαστικός κάδος - να εξέχει περίπου 60 εκατοστόμετρα από την τελική στάθμη του πεζοδρομίου.
Θα γίνουν και άλλες αναγκαίες εργασίες για την εύρυθμη λειτουργία των νέων κάδων και, με το πέρας των εργασιών, θα αποκατασταθεί η πλακόστρωση.

Αλλάζουν 14 υπόγειοι κάδοι σε Φαρών και Πλάτωνος για λόγους ασφαλείας

Δημοφιλέστερα

To Top