ΚΟΙΝΩΝΙΑ

9χρονος από τη Λογγά στο Διεθνές Σιρκουί στην Πάτρα!

Στο 10ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ στην Πάτρα ο μαθητής Γιάννης Ζησιμόπουλος από τη Λογγά

Ο εννιάχρονος Γιάννης Ζησιμόπουλος από τη Λογγά που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τριών χρονών συμμετέχει για άλλη μα φορά στους αγώνες καρτ που πραγματοποιούνται στην Πάτρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες αποτελούν ένα σπουδαίο αθλητικό θεσμό που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από την Δυτική Ελλάδα αλλά και όχι μόνο.

ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Γιάννης Ζησιμόπουλος πραγματοποιεί τις προπονήσεις του στη πίστα καρτ της Καλαμάτας και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο άθλημα, καθώς τον βοηθά να εκτονώνεται, να συνεργάζεται με τους άλλους αθλητές και έχει αποκτήσει αντανακλαστικά αλλά το κυριότερο όπως ο ίδιος λέει, έχει κατανοήσει όλους τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται κατά την οδήγηση αφού έχει γνωρίσει με βιωματικό τρόπο τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς. Παράλληλα μας προτρέπει να περιορίζουμε τη διάθεση για υψηλές ταχύτητες στις πίστες και μόνο.

Συμπαραστάτες στην ενασχόληση του Γιάννη είναι οι γονείς του που αφιερώνουν πολλές ώρες δίπλα από τον μικρό Γιάννη γιατί είναι ένα άθλημα με ανάγκες για συντήρηση και εφαρμογή κανόνων ασφάλειας.

πληροφορίες από: Γιάννης Λάσκαρης
Περισσότερες πληροφορίες για τον Γιάννη Ζησιμόπουλο υπάρχουν στο ιστολόγιο: www.gianniszisimopoulos.blogspot.com

9χρονος από τη Λογγά στο Διεθνές Σιρκουί στην Πάτρα!
To Top