ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας από Ξυλόκαστρο: “Καμία πολιτική συγγένεια με Τατούλη”

“Δεν μπαίνω στο παιχνίδι των πολιτικών αθλιοτήτων & δεν απαντώ σε ανθρώπους που τοξινώνουν το δημόσιο βίο με την αμετροέπειά τους!”

Την Kυριακή 27/01 στις 19:00, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, βρέθηκε στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου, στο Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συνομιλήσει τόσο με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, όσο και με κατοίκους της, σχετικά με τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Τον υποδέχθηκε η ΔΗΜ. Τ. Ο. Ξυλοκαστρου – Ευρωστίνης,  ενώ ο πρόεδρος της Μπάμπης Διαμαντόπουλος τον καλωσόρισε. Πήραν το λόγο πριν ανέβει στο βήμα, ο προεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδωσης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της επίσκεψης του αυτής, αναφέρθηκε στα μεγάλα και μακροβιή προβλήματα της περιοχής, όπως η διάβρωση των ακτών μας, το απαράδεκτο οδικό δίκτυο της παλαιάς Εθνικής Οδού, αλλά και τα μεγάλα θέματα της ύδρευσης και άρδευσης. Τόνισε πως έχει εικόνα όλης της Πελοποννήσου.

ΝΙΚΑΣ: “ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ”

Πήρε θέση για άλλη μια φορά εναντίον της απλής αναλογικής του νέου εκλογικού νόμου. Τέλος τόνισε ότι οι διαφορές με τον νυν Περιφερειαρχη είναι πολλές και μεγάλες. Δεν υπάρχει καμία πολιτική συγγένεια. Έδωσε έμφαση στον τουρισμό και στον πολιτισμό, τονίζοντας πως αν δεν υπάρχει πολιτιστικό επίπεδο δεν υπάρχει και ποιοτικός τουρισμός.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα με σαφή συμπεράσματα για την ανάγκη για αλλαγή στο Ξυλόκαστρο, την Κορινθία και την Πελοπόννησο γενικότερα. 

Παράλληλα ο κ.Νίκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πλασσαρά στο συνδυασμό του «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο». Ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας και επιχειρηματίας, ο οποίος παίρνοντας το λόγο, τόνισε την αλλαγή που πρέπει να έρθει στην Κορινθία, καθώς και το ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει επιτέλους να βγουν μπροστά και να τα αλλάξουν όλα .

Στην συγκέντρωση – ομιλία του κ. Νίκα, στο Ξυλόκαστρο , έδωσαν το παρών βουλευτής κ. Χρίστος Δήμας, ο πρώην Βουλευτής κ. Κώστας Κόλλιας, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νιάρρος, ο αρχηγός  της Μείζονος μειοψηφίας κ.Βλάσιος Τσιώτος, ο Δημοτικός Συμβουλος Νίκος Κεκερής, ο ιατρός κ.Ευριπίδης Γκιάτας , η πολιτευτής κ Γιώτα Μπάγκα , ο πολιτευτής Γρηγόρης Καρπούζης,  η κ. Παρασκευή  Ξένου, μελος της πολιτικής επιτροπής της Ν. Δ., ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης , ο πρόεδρος της ΔΗΜ Τ.Ο. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Μπάμπης Διαμαντόπουλος η γραμματέας της ΔΗΜ. Τ. Ο. κα Κάτια Γκιολή, ο τέως Δημαρχος Ξυλοκάστρου κ. Δημητρης Σκούρας., ο τέως Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ, Δαμάλας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την ΠΕ Κορινθίας του συνδιασμού “Δημιουργία γιά την Πελοπόννησο“, και πλήθος κόσμου.

Δημοφιλέστερα

To Top