Υγεία

9 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Mια νεκρή και 29 ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

480 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ-5 ΘΕΤΙΚΑ

Εννέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία και αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Συνολικά σήμερα έγιναν στο Νομό 480 rapid test, με τα 195 από αυτά στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας όπου και εντοπίστηκαν 5 κρούσματα. Στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης έγιναν μέχρι το μεσημέρι 240 τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με τα αποτελέσματα αυτών να είναι όλα αρνητικά. Ένα άλλο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε, όπως κάθε Πέμπτη, στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας και υποβλήθηκαν σε rapid test μόλις 10 επιβάτες από την πτήση της Θεσσαλονίκης με τα αποτελέσματα και εδώ να είναι αρνητικά.

ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΘ COVID

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου, ο απολογισμός της μέρας είναι δυστυχώς ακόμα μια νεκρή από κορονοϊό, που νοσηλευόταν μέχρι πρότινος διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid. Όσον αφορά στην Κλινική Covid νοσηλεύονται 27 ασθενείς, με 3 να παίρνουν εξιτήριο, αλλά και με 2 νέες εισαγωγές. Στη ΜΕΘ Covid  παραμένουν 2 διασωληνωμένοι.

“ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ” Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Tην ίδια ώρα η επιδημιολογική κατάσταση στην Πελοπόννησο, όπως καταγράφεται από τον ΕΟΔΥ, παραμένει κρίσιμη,  ενώ ως εκρηκτική μπορεί να χαρακτηριστεί στην Αχαΐα με τα 123 νέα κρούσματα μόνο το τελευταίο 24ωρο. Στην Κορινθία συνεχίζεται η δραματική πορεία με 37 νέα κρούσματα,  στην Αργολίδα 30,  στην Αρκαδία εντοπίζονται 10, στην Ηλεία 22, και στη Λακωνία μόλις 4.

Mαίρη Περδικέα

 

 

9 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Mια νεκρή και 29 ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top