Υγεία

9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία-Ανησυχία για τη νέα έξαρση κρουσμάτων στην Πελοπόννησο

Εννέα νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, για το τελευταίο 24ωρο. Στο μεταξύ σταθερός παραμένει τα τελευταία 24ωρα, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορονοϊό. Συγκεκριμένα, 17 ασθενείς νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και 3 παραμένουν διασωληνωμένοι.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ THN EΞΑΡΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΚΗΡΟ LOCKDOWN: ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

Την ίδια ώρα, άλμα κάνουν και πάλι τα ημερήσια κρούσματα στην Πελοπόννησο, παρά το γεγονός οτι πολλές περιοχές έχουν σκληρό lockdown,τα κρούσματα αντί να μειώνονται αυξάνονται. Συγκεκριμένα, 112 κρούσματα ανακοινώθηκαν για την Αχαΐα, στην Κορινθία καταγράφονται 54 νέα κρούσματα, στην Αργολίδα 36, στην Αρκαδία 14, στην Ηλεία 20 και τέλος στη Λακωνία 2. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Νομοί Κορινθίας, Αρκαδίας, Αχαΐας, και Ηλείας βρίσκονται σε σκληρό lockdown, όπως και ο Δήμος Ναυπλιέων, κάτι που φαίνεται πως δυστυχώς δεν αποδίδει, αφού τα κρούσματα στις συγκεκριμένες περιοχές δείχνουν να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

ΕΟΔΥ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Πάνω από 500 τεστ ανίχνευσης κορονοϊού έγιναν σήμερα στο Νομό μας από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Σχεδόν 300 rapid test έγιναν σε Στούπα και Καρδαμύλη, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν αρνητικά. Επίσης, 150 τεστ έγιναν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας εκ των οποίων ένα βγήκε θετικό στον ιό. Επαναληπτικά τεστ έγιναν στις κλειστές δομές της Καλαμάτας, και 8 στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας, όλα αρνητικά.

Μαίρη Περδικέα

 

9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία-Ανησυχία για τη νέα έξαρση κρουσμάτων στην Πελοπόννησο
To Top