Μουσική

8ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη: Σε εξέλιξη το διήμερο μουσικών συναντήσεων

Ενθουσίασαν το κοινό χθες το βράδυ Δευτέρα 25 Ιουλίου, γνωστές και αγαπημένες μουσικές που ακούστηκαν κατά την έναρξη του 8ου Ανταμώματος των Φιλαρμονικών στο αμφιθέατρο του πάρκου της Μεσσήνης.

Η πολιτιστική αυτή συνάντηση ξεκίνησε με μουσική μπάντας από την ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρίπολης υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Σωτήρη Κωστούρου, όπου μεταξύ άλλων έπαιξαν και τη γνωστή μελωδία Bella Ciao. Η μουσική συνεχίστηκε με την ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και μαέστρο τον Κώστα Νικολέα.

Την έναρξη του 8ου Ανταμώματος κήρυξε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος μας φέτος, έδωσε βαρύτητα σε εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Τόνισε ότι μετά από 2,5 χρόνια περιορισμών, ο κόσμος είχε ανάγκη από ποιοτικές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά προγράμματα που προάγουν τον πολιτισμό μας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο διήμερο αντάμωμα.

Τις Δημοτικές Φιλαρμονικές που συμμετείχαν παρουσίασε η υπεύθυνη της Φιλαρμονικής του Δήμου Μεσσήνης και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Λίνα Καμαρινοπούλου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Ελένη Τσέλιου και Δημήτρης Αθανασακόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κ.ά.

Το 8ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών συνεχίζεται σήμερα στις 9 μ.μ. στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης με τη συμμετοχή των Δημοτικών Φιλαρμονικών Κορίνθου και Μεσσήνης.

8ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη: Σε εξέλιξη το διήμερο μουσικών συναντήσεων
To Top