ΚΟΙΝΩΝΙΑ

82χρονη πνίγηκε στην παραλία της Καρδαμύλης

Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο στη θάλασσα για την 82χρονη Β.Κ. Η ηλικιωμένη, που ήταν και χειμερινή κολυμβήτρια, πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης για μπάνιο στην παραλία μικρό Αμόνι της Καρδαμύλης. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στην άκρη της θάλασσας, κάτοικοι της Καρδαμύλης και ειδοποίησαν την Αστυνομία, και τους συγγενείς της, ενώ στο σημείο έφτασαν και οι εθελοντές διασώστες της “ΓΑΙΑ” με το ασθενοφόρο τους και τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Η παραλία Μικρό Αμόνι της Καρδαμύλης, όπου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της η ηλικιωμένη

Η 82χρονη συνήθιζε κάθε μεσημέρι, όταν είχε καλό καιρό, να πηγαίνει για μπάνιο στη συγκεκριμένη μικρή παραλία, που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της. Ήταν κάτι που έκανε εδώ και χρόνια, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, όταν είχε καλό καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανολογείται ότι έπαθε ανακοπή λόγω του παγωμένου νερού της θάλασσας, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.
Η 82χρονη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, κοινωνική και αγαπητή στην περιοχή, και η είδηση του ξαφνικού θανάτου της βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

M.Π.

82χρονη πνίγηκε στην παραλία της Καρδαμύλης
To Top