Υγεία

8 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-435 rapid test σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Οκτώ νέα κρούσματα ανακοίνωσε στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ. Όσον αφορά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται με κορονοϊό συνολικά 21 ασθενείς εκ των οποίων οι 3 παραμένουν διασωληνωμένοι.

200 TEΣΤ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ-ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Στο μεταξύ, συνολικά 435 rapid test έγιναν σήμερα στο Νομό μας από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, 200 rapid test έγιναν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με ένα δείγμα να βγαίνει θετικό στον κορονοϊό. Ακόμα, 80 τεστ έγιναν στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, και 40 στην Πλάτσα του Δήμου Δυτικής Μάνης, όλα αρνητικά. Επίσης τεστ έγιναν, όπως κάθε Παρασκευή, στις κλειστές δομές ης Καλαμάτας.

Την ίδια ώρα, δραματική εξακολουθεί να είναι η επιδημιολογική κατάσταση στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου, πλην Λακωνίας με μηδενικά σήμερα κρούσματα. Στην Αχαΐα καταγράφονται 107 νέα κρούσματα, στην Κορινθία 49, στην Αργολίδα 37 νέα, στην Αρκαδία 20 και στην Ηλεία 25.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 133 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 16, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 23, Παναρκαδικό Τρίπολης 29, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 39 (τα 5 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 5 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 21 (3 σε ΜΕΘ).

Μαίρη Περδικέα

 

8 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-435 rapid test σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ
To Top