Υγεία

8 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία- 18 οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας-Οι 3 διασωληνωμένοι

Οκτώ νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Την ίδια ώρα, στους 15 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου καθώς δόθηκαν 2 εξιτήρια και έγινε σήμερα και μια εισαγωγή ασθενούς με κορονοϊό. Ενώ μια ακόμα εισαγωγή έγινε και στη ΜΕΘ Covid ασθενούς που διασωληνώθηκε, ανεβάζοντας τον αριθμό των διασωληνωμένων στους 3. 

400 rapid test σήμερα μέχρι το μεσημέρι από τον ΕΟΔΥ στην Καλαμάτα

Από τον ΕΟΔΥ έγιναν σήμερα μέχρι το μεσημέρι 400 rapid test, στο Μέγαρο Χορού, στα σπιτάκια της κεντρικής πλατείας αλλά και στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, όπως κάθε Τετάρτη. Αύριο, Πέμπτη, στο πρόγραμμα των κλιμακίων του ΕΟΔΥ μπαίνει και πάλι το παζάρι της Αγίας Τριάδας, όπου και θα γίνονται δωρεάν rapid test από τις 08.30 έως και τις 14.00 το μεσημέρι.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ

Αύξηση κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο παρατηρείται σε Ηλεία, με 31 νέα κρούσματα, αλλά και στη Λακωνία, με 10 νέα. Στους υπόλοιπους  νομούς της Πελοποννήσου η επιδημιολογική κατάσταση παραμένει σχετικά σταθερή: 43 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Κορινθία, 121 στην Αχαΐα, στην Αργολίδα 16 και στην Αρκαδία 19.

Μαίρη Περδικέα

 

 

8 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία- 18 οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας-Οι 3 διασωληνωμένοι
To Top