ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Με την αποκάλυψη της αφίσας, ξεκινάνε οι εκδηλώσεις!

ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΣΤΗN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

H αφίσα του έβδομου Καλαματιανού Καρναβαλιού παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο φουαγιέ του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας και έχει ως κεντρικό θέμα της τον καρναβαλιστή!
Αυτός θα είναι ο φετινός πρωταγωνιστής σε όλη την καμπάνια προβολής και προώθησης του Καρναβαλιού και θα υπάρχει στατικός ή σε κίνηση σε όλα τα έντυπα ή μέσα προβολής.

Την καρικατούρα σχεδίασε αφιλοκερδώς η γραφίστρια Ακριβή Καλογεροπούλου.
Την αποκάλυψη της αφίσας έκανε η περσινή πριγκίπισσα Ιζαμπώ, παραδίδοντας τυπικά το στέμμα της στην επόμενη κοπέλα!
Αυτή την εποχή είναι η τελική φάση προετοιμασίας και συγκρότησης των γκρουπ, και μόλις περάσει η Χριστουγεννιάτικη περίοδος, πλέον οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις θα περάσουν στο προσκήνιο.

Αν και είναι νωρίς για οριστικές ανακοινώσεις, έγινε γνωστό ότι θα είναι και φέτος- 3η συνεχή χρονιά- στην παρουσίαση ο Χρήστος Φερεντίνος. Παρά το περσινό ατυχές περιστατικό με το αλεύρωμα, η φετινή προαναγγελία του αποδεικνύει ότι πραγματικά θέλει να βρίσκεται στην πόλη μας, και το συμβάν θεωρείται “περασμένα, ξεχασμένα”!

Το εκθετήριο στολών των γρουπ που θα πάρουν μέρος στο 7ο Καρναβάλι θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 14 συμμετοχές εκ των οποίων δύο είναι δημοτικά σχολεία το 2 και το 24.

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες / τέσσερα Σαββατοκύριακα, ενώ παλαιότερα διαρκούσε δύο εβδομάδες / τρία Σαββατοκύριακα. Η έναρξη του Καρναβαλιού έχει προσδιορισθεί για τις 16 Φεβρουαρίου 2019 και η λήξη για τις 10 Μαρτίου.
Όποιος θέλει να καταθέσει αίτηση συμμετοχής, μπορεί να το κάνει στην ιστοσελίδα του Καρναβαλιού www.kalamatianokarnavali.gr η οποία από τις αρχές Δεκεμβρίου θα λειτουργεί πλήρως, ενώ μέχρι τότε θα εμφανίζει μόνο την αίτηση συμμετοχής.

Στη χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Θανάσης Ηλιόπουλος, Χρυσή Λιάππα και Δημήτρης Μπούχαλης, η πρόεδρος της Δημ. ενότητας Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα, μέλη της Καρναβαλικής επιτροπής και φίλοι ή συμμετέχοντες στο Καρναβάλι.

Το κέφι λοιπόν ξεκινά, ας ελπίσουμε χωρίς παρατράγουδα, αφού πλέον – μετά από 6 διοργανώσεις – υπάρχει η γνώση και η εμπειρία!
Καλό 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι λοιπόν!

To Top