ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

7ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Εντυπωσιακό φινάλε μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Εντυπωσιακά έπεσε η αυλαία του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού με την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και την συναυλία του συγκροτήματος Onirama που κράτησε αμείωτο το κέφι για σχεδόν 2 ώρες!
Χιλιάδες επισκεπτών γέμισαν τους δρόμους της Καλαμάτας από νωρίς το μεσημέρι, εκμεταλλευόμενοι επιτέλους την καρναβαλική καλοκαιρία!

Κέφι, χορός, διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές μαζί με τους καρναβαλιστές των 25 γκρουπ που παρέλασαν υπό τους ήχους σούπερ μουσικής από τους dj Κlimen και Νάσο Παπατζημόπουλο!
Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία στήθηκε ένα μεγάλο πάρτυ μέχρι αργά το βράδυ σε ένα από τα καλύτερα καρναβάλια που έχουμε ζήσει.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ Η ΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Το έβδομο καλαματιανό καρναβάλι στο ξεκίνημα του είχε κρύες νύχτες και … προβληματικό καιρό, όμως στο φινάλε μας αποζημίωσε με καλοκαίρια και 22 βαθμούς που είχαμε σήμερα στην πόλη, γεγονός που έφερε στην Μεσσηνία πολύ κόσμο, γεμίζοντας και τα ξενοδοχεία της περιοχής, έστω και για 2-3 νύχτες.
Ο παρουσιαστής και του φετινού καρναβαλιού ήταν ο έμπειρος διασκεδαστής Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ήταν κεφάτος και έδωσε χώρο και χρόνο σε έξυπνα σχόλια και όχι ακατάπασυστη φλυαρία, χωρίς να έχουμε ευτυχώς φέτος κάποιο απρόοπτο…

ΟΙ ONIRAMA ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στο τελευταίο καρναβάλι του ως Δήμαρχος, εμφανώς ικανοποιημένος και ελαφρά συγκινημένος ανέβηκε στη σκηνή και κήρυξε την λήξη του, δίνοντας το έναυσμα για το επόμενο όγδοο καλαματιανό καρναβάλι, το οποίο θα διοργανώσει η επόμενη δημοτική αρχή, έχοντας όμως ως παρακαταθήκη τα εφτά προηγούμενα!

To Top