Το δικό μου Σχολείο

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: Προσφορά αγάπης στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου επισκέφτηκαν την "Κιβωτό του Κόσμου" και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά

Mια όμορφη πρωτοβουλία πήραν οι μαθητές και οι δάσκαλοι της Ε' και ΣΤ' τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας , στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς τους χθες, Τρίτη 31 Μαΐου του 2022.

Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της «Κιβωτού του Κόσμου», συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ, προκειμένου να τα προσφέρουν στη δομή που βρίσκεται στη Καλαμάτα από το 2020.

Στη συνέχεια προγραμμάτισαν κι επισκέφτηκαν τους χώρους τη δομής, όπου έλαβαν ζεστή υποδοχή από τους υπευθύνους , με ενημέρωση και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του.

Κατόπιν, οι μικροί μαθητές περιηγήθηκαν στην υπαίθρια έκταση του χώρου, όπου καλλιεργούν κηπευτικά και αρωματικά φυτά και υλοποιήθηκαν βιωματικές δραστηριότητες.

Στο τέλος ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη με παιχνίδι στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις τους και γεύτηκαν τα νόστιμα κεράσματα, που προσέφερε η «Κιβωτός του Κόσμου».

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: Προσφορά αγάπης στην “Κιβωτό του Κόσμου”
To Top