Το δικό μου Σχολείο

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: Απέκτησαν και βιντεοπροβολέα με ευγενική χορηγία από το “Παπαδοπούλειον”

Ενισχύεται ο εξοπλισμός του Σχολείου: Μετά τον διαδραστικό πίνακα που αγόρασαν γονείς και δάσκαλοι για το σχολείο, ήρθε και ο βιντεοπροβολέας, χορηγία από το “Παπαδοπούλειον”

Τις θερμές τους ευχαριστίες για τη στήριξη της προσπάθειάς τους εκφράζουν οι μαθητές, γονείς, ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου:

“Η σύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παπαδοπούλειον», κατόπιν αιτήματος των μαθητών της Ε1 τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου Καλαμάτας , ενίσχυσε με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ως ευγενική χορηγία, την προσπάθειά τους για την αγορά βιντεοπροβολέα.

Από την αρχή του σχολικού έτους, η συγκεκριμένη τάξη, με τη στήριξη των γονιών της δασκάλας και του διευθυντή του σχολείου, κατάφεραν και αγόρασαν, με αυτοχρηματοδότηση, διαδραστικό πίνακα για την τάξη τους.

Κύριος στόχος τους ήταν να αναβαθμιστεί η διδακτική διαδικασία και να εμπλουτιστεί με παιδαγωγικό υλικό που μόνο η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσφέρει.

Η σύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παπαδοπούλειον» αξιολογώντας και εκτιμώντας την όλη προσπάθεια και πρωτοβουλία των μαθητών, παραχώρησε την ευγενική χορηγία, θέλοντας να στηρίξει και να τους ενθαρρύνει στο έργο τους, καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: Απέκτησαν και βιντεοπροβολέα με ευγενική χορηγία από το “Παπαδοπούλειον”
To Top