Το δικό μου Σχολείο

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: 3η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σας προσκαλεί να δώσετε το παρόν στην 3η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος με τίτλο “ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ” και θα λάβει χώρα στο χώρο του σχολείου μας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 με 14:00.

Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μας μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται. Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά. Από το πρωί τα παιδία θα γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους, με παιχνίδια, ανάγνωση κειμένων.
Με την συνδρομή της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης θα προβληθούν ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για παιδία και μεγάλους.
Φιλοδοξούμε να στήσουμε ένα μίνι τουρνουά πινγκ-πονγκ για τα μεγαλύτερα παιδία.
Παράλληλα θα βραβευθούν οι πιο πρωτότυπες ζωγραφιές στον άτυπο διαγωνισμό ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί με έργα που θα ετοιμάσουν τα παιδία μας αυτή την εβδομάδα στο σχολείο. Και έπαθλο θα είναι… οι νικήτριες ζωγραφιές να γίνουν η αφίσα της επόμενης αιμοδοσίας που θα ετοιμάσουμε!

Ελάτε παιδιά και γονείς να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να μεγαλώσουμε σταγόνα σταγόνα την Τράπεζα Αίματος προωθώντας την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο συλλογικό και το κοινωνικό περιβάλλον.
Το αίμα δεν αγοράζεται και δε παράγεται, μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και αποτελεί, μια εθελοντική πράξη, μια πράξη αγάπης, μια απόδειξη ευαισθησίας, μια κοινωνική προσφορά, μια πράξη πολιτισμού.
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10:00π.μ. να είμαστε όλες και όλοι εκεί.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Μαστραγγελόπουλος Κων/νος Πράσινου Μαρία

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: 3η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 10 Νοεμβρίου
To Top