Το δικό μου Σχολείο

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: 2η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 31 Μαρτίου

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Μεσσηνίας σας προσκαλεί να δηλώσετε το παρόν στη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών που πραγματοποιείται με αφορμή τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας με τίτλο “ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ”.

Η εκδήλωση και θα λάβει χώρα στο χώρο του σχολείου μας τη Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10π.μ. Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μας μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται.

Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά γύρω από το θέμα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών  όπως:

 

  • Παιχνίδια: Κρυπτόλεξο,  Παζλ

 

  • Παράσταση Καραγκιόζη: ο ερασιτέχνης καραγκιοζοπαίχτης, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος μαζί με την Γεωργία Δημητρακόπουλου θα δώσουν την παράσταση σε σενάριο της Έλενας Χρονοπούλου“Ο Καραγκιόζης Εθελοντής”, στις 11πμ την ίδια μέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Είσοδος ελεύθερη.

 

 

Ελάτε παιδιά και γονείς να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να διατηρήσουμε ζωντανή σταγόνα σταγόνα  την Τράπεζα Αίματος του σχολείου μας.

Το αίμα δεν αγοράζεται και δε παράγεται, μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και αποτελεί, μια εθελοντική πράξη, μια πράξη αγάπης ,μια απόδειξη ευαισθησίας, μια κοινωνική προσφορά, μια πράξη πολιτισμού.

7ο Δημοτικό Καλαμάτας: 2η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 31 Μαρτίου
To Top