Αθλητισμός

Εγκαινιάζεται απόψε στις 19:00 η ανακατασκευασμένη “Τέντα”

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΨΥΞΗΣ

Παραδίδεται σήμερα και επίσημα στο κοινό της πόλης η ανακατασκευασμένη "Tέντα", με μία μικρή τελετή που θα λάβει χώρα το απόγευμα στις 19:00.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, παρουσία του προέδρου του αθλητικού οργανισμού Νίκου Mπασακίδη, ενημέρωσε σε συνέντευξη Τύπου πως έχουν προσκληθεί όλα τα σωματεία που αθλούνται εκεί, αλλά και όλος ο κόσμος της Καλαμάτας, αφού η ανακατασκευή έγινε με χρήματα του δημότη με ένα ποσό που ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της Τέντας θα γίνει αγώνας επίδειξης του κλιμακίου Παίδων Καλαμάτας, ενώ το Messinialive βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην "Τέντα" την ώρα που διεξαγόταν αγώνας εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ της Καλαμάτας 80 και της Θουρίας.

Πράγματι, το νέο κάλυμμα έχει δώσει μία φωτεινότητα στο χώρο και κυρίως μία ασφάλεια, τα αποδυτήρια είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο καινούργιος φωτισμός led είναι μακράν καλύτερος.

Τις ζεστές ημέρες όπως είναι φυσικό λόγω του πλαστικού πανιού επικρατούν μεγάλες θερμοκρασίες στο χώρο άθλησης αλλά και στις κερκίδες κυρίως, που είναι πιο ψηλά και είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Στην οροφή υπάρχουν μεν τρεις εξαεριστήρες που δεν εξυπηρετούν όμως τις ανάγκες της ψύξης, απλά της ανανέωσης του αέρα.

Τοποθετήθηκαν και δύο κιόσκια έξω από τις κεντρικές εισόδους για να μην βρέχονται οι επισκέπτες του γηπέδου, ενώ μπήκαν μεγάλες πινακίδες, επισημαίνοντας το έτος κατασκευής αλλά και επισκευής.

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχές Αυγούστου κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμάτας για τις εργασίες στην Τέντα, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, είχε δηλώσει:

Φυσικά η Τέντα δεν υποκαθιστά ένα κανονικό Κλειστό Γήπεδο με τουλάχιστον 3.500 θέσεις και πλέον είναι το ζητούμενο η πόλη να αποκτήσει ένα τέτοιο...

Ποιοι θα παίξουν στο φιλικό

Οι παίκτες που κλήθηκαν να συμμετέχουν είναι οι εξής: Πέτρος Γεωργουλάκος, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, Σταύρος Πετρίδης, Παναγιώτης Μπογράκος, Γιάννης Αβδάλας, Γιώργος Μαρκετάκης, Θεόδωρος Μουργής, Αγγελος Χατζής (Καλαμάτα ‘80), Νικηφόρος Καραγγελής, Γιώργος Αλεξόπουλος, Γιώργος Κατσιαρίμπας, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Μιχαήλ Καρτάλις, Γρηγόρης Κατσαμπάνης, Δημήτρης Πανταζής, Νίκος Κονταργύρης, Σαράντος Σαραντόπουλος (ΑΠΣ Πρωτέας), Στέφανος Κατσαμπάνης, Σπύρος Ταβουλαρέας (Ακάδημος), Χαράλαμπος Παυλόπουλος, Δημήτρης Χρονόπουλος (Σ.Κ. Καλαμάτα), Χρήστος Μανιάτης, Γιώργος Μέρκο (Ευκλής), Δημοσθένης Χαραλαμπόπουλος, Πολυζώης Σούμπλης (Ατλας), Βασίλης Μπαλόπουλος (ΑΟ Θουρίας).
Οι παίκτες κλήθηκαν να βρίσκονται στις 6.30 μ.μ. στην Τέντα ενώ ο αγώνας τους θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ.

Εγκαινιάζεται απόψε στις 19:00 η ανακατασκευασμένη “Τέντα”

Δημοφιλέστερα

To Top