Αθλητισμός

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Υποστηρικτής η Medical Pharmaquality

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την Medical Pharmaquality, η οποία θα αποτελέσει επίσημο “Υποστηρικτή” του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, στηρίζοντας τη μελανόλευκη ομάδα.
Η δυναμική και οι ευρύτεροι στόχοι ανάπτυξης της Medical Pharmaquality ταυτίζονται με το νέο όραμα που μοιραζόμαστε στην Μαύρη Θύελλα και την αγωνιστική μας κουλτούρα.
Το λογότυπο της Medical Pharmaquality θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της μελανόλευκης φανέλας.
H Medical Pharmaquality είναι μια σύγχρονη και διορατική φαρμακευτική εταιρία με Ελληνική ψυχή και αυστηρά πρότυπα, που δραστηριοποιείται στη δημιουργία αλλά και στη προώθηση καθιερωμένων και καινοτόμων φαρμάκων και προϊόντων φαρμακείου.
Έχει 60 εργαζομένους και διατηρεί παρουσία σε όλη την Ελλάδα.
Παρότι ιδρύθηκε το 2011 η ιστορία της ξεκινάει από το 1996, όταν μια ομάδα ανθρώπων με τις ίδιες αξίες, όραμα και φιλοσοφία, άρχισε να φέρνει επιτυχίες και συνεχίζει έως σήμερα.
Στόχος και δέσμευση της εταιρίας είναι η Medical Pharmaquality να αποτελεί μια εταιρία πάντα χρήσιμη στην Υγεία και τον άνθρωπο.
Η εμπορική Διευθύντρια του ΠΣ “Η Καλαμάτα” κα Πόπη Αναστασοπούλου δήλωσε για την συνεργασία: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουμε την Medical Pharmaquality στην χορηγική οικογένεια της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για την απαρχή μιας αµφίδροµα ευεργετικής σχέσης με μακροχρόνιο ορίζοντα».

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Υποστηρικτής η Medical Pharmaquality

Δημοφιλέστερα

To Top