Υγεία

7 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία-Ραγδαία αύξηση σε Κορινθία και Αργολίδα

Επτά είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού, που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τη Μεσσηνία, και αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Την ίδια ώρα, 13 είναι οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και 2 εξακολουθούν να βρίσκονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

333 τεστ ανίχνευσης κορονοϊού σήμερα στη Μεσσηνία από τον ΕΟΔΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία έκαναν σήμερα 333 τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, εκ των οποίων τα 130 έγιναν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, από το μόνιμο κλιμάκιο που βρίσκεται καθημερινά εκεί από τις 8.30 έως τις 15.30. Tα υπόλοιπα έγιναν σύμφωνα  με το πρόγραμμα σε Αριοχώρι, Γυμνάσιο Ανδρούσας και Κλήμα. Όλα αυτά ήταν αρνητικά. Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου,  τα κλιμάκια θα βρεθούν σε Κρεμμύδια, Μεταμόρφωση, Αβραμιού καθώς και στο 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας, τάξη του οποίου βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρούσματος σε μαθητή τις προηγούμενες μέρες.

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Στο μεταξύ αύξηση κρουσμάτων καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν 19 νέα κρούσματα στην Κορινθία και 13 στην Αργολίδα, ενώ 7 νέα κρούσματα εντοπίζονται στην Αρκαδία. Η Λακωνία αποτελεί την εξαίρεση με κανένα κρούσμα.

Μαίρη Περδικέα

7 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία-Ραγδαία αύξηση σε Κορινθία και Αργολίδα
To Top