Υγεία

7.061 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σε μια εβδομάδα στη Μεσσηνία

Με 7.061 εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού κλείνει η τρέχουσα εβδομάδα στη Μεσσηνία. Με δεδομένο οτι οι εμβολιασμοί τις Κυριακές καταργήθηκαν, στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού μας έγιναν από τη Δευτέρα μέχρι και χθες Σάββατο, 7.061 εμβολιασμοί, αριθμός που ισοδυναμεί με 1.100 εμβολιασμούς κατά μέσο όρο την ημέρα. Χθες, Σάββατο 17 Ιουλίου, έγιναν στη Μεσσηνία 1.158 εμβολιασμοί εκ των οποίων οι 641 αφορούσαν τη 2η δόση και οι 583 την 1η δόση του εμβολίου.

ΣΤΟΥΣ 63.140 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 37,86%

Μέχρι σήμερα από την έναρξη των εμβολιασμών μέσα Ιανουαρίου στη Μεσσηνία- έχουν γίνει 63.140 ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί, ενώ 73.282 έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου. Ο Νομός μας μπορεί να εξακολουθεί να έρχεται πρώτος με διαφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου, στον αριθμό των εμβολιασμών, ωστόσο παραμένει ακόμα σε μη ικανοποιητικά επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης σε σύγκριση πάντα με τα πανελλαδικά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης.

Η εμβολιαστική κάλυψη (* κάλυψη όπως προκύπτει από την τοποθεσία κάθε εμβολιαστικού κέντρου που μπορεί να περιλαμβάνει εργαζόμενους, μη μόνιμους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας κ.ά. και ** κάλυψη όπως προκύπτει από την διαθέσιμη πληροφορία διαμενόντων εντός της Περιφερειακής Ενότητας)

Μ.Π.

7.061 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σε μια εβδομάδα στη Μεσσηνία
To Top