Χορός

Fame Dance Academy: Στις 4 Ιουλίου στο Μουσικό Σχολείο το φινάλε της χρονιάς!

Όποιος βρεθεί αυτές τις ημερες στη Σχολή Χορού "Fame Dance Academy" στην οδό Μητροπέτροβα θα διαπιστώσει από κοντά αυτό που κατέγραψε η κάμερα του Messinialive: εντατικές πρόβες με κέφι και άριστη διάθεση για την μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της σχολής!

Έφτασε η στιγμή που θα μας παρουσιάσει την μεγάλη χοροθεατρική παράσταση με τίτλο "Η Αλίκη στον Μαγικό Κόσμο του Χορού"!
Η Σχολή Χορού "Fame Dance Academy" γιορτάζει τη λήξη της φετινής χρονιάς παρουσιάζοντας τη "μαγεία" του Χορού μέσα από μία σύνδεση τεχνών (θεάτρου και χορού), εμπνευσμένη από τη γνωστή ταινία "Alice in Wonderland"!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, στην οδό Γεωργίου Καρέλια - Ανατολική Παραλία Καλαμάτας, την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 21:00.

Η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής "Αγλαΐα Κυριακού".

DJ για άλλη μια φορά θα είναι ο Θοδωρής Κυριακόπουλος.

Για την εκδήλωση μας μίλησε η ιδιοκτήτρια της Fame Dance Academy Λίνα Καλαποθάκη, ενώ τα κορίτσια της σχολής απευθύνουν κάλεσμα μέσα από ένα μικρό video!

Δημοφιλέστερα

To Top