Υγεία

6 μεγάλα έργα “κυνηγάει” ο Μπέζος φέτος για το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μετά την πρόσληψη 6 μόνιμων ειδικευμένων ιατρών (3 παθολόγων, 1 γαστρεντερολόγου, 1 ΜΕΘ, 1 αναισθησιολόγου, την πρόσληψη 40 επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, την ολοκλήρωση της δωρεάς και εγκατάστασης του νέου στεφανιογράφου από τα 3 Ιδρύματα (Νιάρχου-Καρέλια-Κωνσταντακόπουλου), την σύναψη ατομικών συμβάσεων σε καθαριότητα-εστίαση-φύλαξη και την αποχώρηση των εργολαβικών εταιριών, την ένταξη του Νοσοκομείου στη λίστα των νοσηλευτικών μονάδων για την δημιουργία αυτόνομων ΤΕΠ με 7 μόνιμους ειδικευμένους ιατρούς, την δημιουργία του νέου γυναικολογικού ιατρείου, την λειτουργία των απογευματινών ιατρείων με 24€ η επίσκεψη κλπ, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ και τα υπηρεσιακά στελέχη του Νοσοκομείου εργάζονται μεθοδικά και συστηματικά για την υλοποίηση των παρακάτω 6 έργων:

1.Εγκατάσταση συγκροτήματος αυτοδιαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων

2.Ένταξη της προσθήκης ορόφου 1.000τ.μ σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου

3.Εγκατάσταση φ/β πάρκου στο προαύλιο parking του Νοσοκομείου για την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

4.Ολοκλήρωση προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (κυρίως του χειρουργείου) προϋπολογισμού 1.000.000€

5.Δημιουργία νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας. Υπάρχει ήδη πρόσφατη δωρεά του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο

6.Δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου που θα καλύπτει τις ανάγκες ακτινοθεραπείας καρκινοπαθών απ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

O Γιώργος Μπέζος.

Σε ερώτησή μας προς το Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιώργο Μπέζο, εάν είναι εφικτό να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω μας απάντησε ολιγόλογα και με σιγουριά. «Όλα οι Άνθρωποι τα κάνουνε. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά».

6 μεγάλα έργα “κυνηγάει” ο Μπέζος φέτος για το Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top