Το δικό μου Σχολείο

5o Γυμνάσιο Καλαμάτας: Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έδειξαν την αλληλεγγύη τους στους πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας

Σε μια σπουδαία ενδεικτική πρωτοβουλία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας σε συνεργασία με το σχολείο, ανταποκρινόμενοι στο έκκληση για αλληλεγγύη προς τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας, προχώρησαν σε μια συγκινητική πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.


Η ανταπόκριση από τους γονείς, τους διδάσκοντες και τους μαθητές ήταν εντυπωσιακή, αποτελώντας τον πυρήνα μιας αλληλέγγυας κοινότητας. Χάρη στον συντονισμό και την αφοσίωσή τους, συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες ξηράς τροφής και ρούχων που θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση αυτών των ειδών στους ανθρώπους που τα χρειάζονται, μερίμνησαν οι κύριοι Παναγιώτης Λύρας (Υπεύθυνος Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας) και Γιώργος Πετρόπουλος (Διευθυντής Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας). Η συμβολή και η προθυμία τους να βοηθήσουν αυτό το ανθρωπιστικό έργο είναι ανεκτίμητες, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας και η Διεύθυνση του
Σχολείου τους ευχαριστεί θερμά για την αφοσίωσή τους.

Οι προσπάθειες αυτές αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα της δύναμης της αλληλεγγύης και της συνεργασίας στην Σχολική Κοινότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για την Σχολική Κοινότητα του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας και τη συμβολή της στην ανακούφιση των πληγέντων.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και τη συμβολή σας στην ανακούφιση των πληγέντων περιοχών.

Διευθυντής: Ηλίας Παρθένιος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων: Ιωάννα Κουτσαντώνη

__________________________________________________________________________________-
Πολιτική διαφήμιση

5o Γυμνάσιο Καλαμάτας: Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έδειξαν την αλληλεγγύη τους στους πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας

Δημοφιλέστερα

To Top